13 Kasım 2009 Cuma

rabbena hep bana...başbakanın açılım konuşması üzerine...

bunlar herseyi kendilerine yontuyor...bir haberde kamer genc "basiretsiz" dedi diye meclis baskani "3 gun uzaklastirma veririm" dedi diyor...obur tarafta edepsiz diyen basbakan alkislaniyor...

hele "terorden nemalaniyorlar" demesi super!...bir yanda teroristlerin kendisi; "gariban, masum gencler" kandirilip daga cikmis (!) obur tarafta chp-mhp bunlardan "nemalaniyor" (!)...chp'yle mhp bunları dağa çıkartıp uyuşturucu kaçakçılığı yapıyorlardı!!

kafasi calismayan milyonlarda agzi acik bu adami dinleyip "cok guzel konusuyor" diyor...bu adam resmen yalan soyluyor, laf ebeligi yapiyor!!!

ne demek, "siz yokken biz daha rahat konusuruz"?...sonra da "zaten konusmaya, farkli dusunceye tahammul edemiyorlar" diyor...farkli dusunmek, tartismak demek senin hakaretlerini, iftiralarini dinlemek mi demek?...sana gore, senin acilimina gore teroristim demek serbest, teroristler cezalandirilsin demek edepsizlik ya da terorden nemalanmak...!!! sen kımden ne aldın onu soyle asıl...teröristi besleyenler neden seni tutuyor artık? sen neden teröristleri affederken askeri orduyu hapse atmaya uğraşıyorsun? gerçek amacın ne? kim için çalışıyorsun? kimden talimat alıyorsun? ne oldu da imralı'nın bir dediğini iki etmeyenler senin peşinden koşar oldu? sen niye silah tutan, senin orduna,polisine silah sıkan elleri sıkmaya bu kadar meraklı oldun?

acip acabildiginiz sadece teroriste fener alayi duzenlemek oldu...hala ne yuzle konusuyorsunuz...!!!

Hiç yorum yok: